HTML

Szigi in Boston

Mindennapjaim Bostonban 2,5 hónapig 2009. :D

Friss topikok

  • Szigibacsi: Nektek is! Arról hogy hogyan érkeztem be most írom a bejegyzést. :D (2009.12.24. 12:26) Az utolsó vacsora...
  • Szigibacsi: @sweetlime: Szeretem a lime-ot. :D A kép-mail kombó az igazi! :D (2009.12.15. 16:49) Az utolsó hétfő Amerikában... idén.. ;)
  • Szigibacsi: @Szigibacsi: Igen, még egy hét és megyek haza. :D Várom már, több dolog miatt is, részleteket priv... (2009.12.14. 23:54) Az utolsó igAzi szombAt AmerikábAn
  • moszandi: helyes! (2009.12.13. 23:49) A hét
  • Jegvirágocska: Ja, most már látom hasonlít:-) Igen, nagyon jó volt, igazi last minute utazás, mert hétfőn szólt a... (2009.12.10. 12:47) New York II.

2009.12.15. 03:35 Szigibacsi

Az utolsó hétfő Amerikában... idén.. ;)

 

 

Elkezdődött az utolsó hét… És mégis miNdeN maradt a régi: reggel 6kor felébredek BeN telefoNos ébresztőjére (ő a következő kettőt átalussza), reggeli email-írás ;) , zuhaNy, Leslie felhívása 6:30kor, hogy ébresztő, öltözés, cuccok összepakolása, Leslie újrahívása hogy téNyleg felkelt-e (egy hete már Summert és Alexet is kell hívNom). Az étterembeN helyfoglalás AlexNek, reggeli bootlolás, viccelődés, Alex kávéjáNak kilötykölése, amikor megyek NaraNcsléért. AztáN a kocsi beiNdítása, a jég lekaparása, Leslire várás pedig már 5-10 perce az útoN kelleNe leNNi… Az egész boot-camp egy kicsit kezd hasoNlítaNi egy besavaNyodott házasságra. :D De ez a hét mégis külöNleges, hiszeN az utolsó és ezt miNdeNki tudja. Alex Nem kiáltott fel haNgosaN hogy „Fuck you cigaNy” amikor kiöNtöttem a kávéját. BeN Nem vágott pofákat, amikor eliNduluNk Leslie ajtajáN kopogNi hogy araNyom, 10 perce útoNNe leNNi, és még akkor sem amikor a kezembe Nyomja a kajajegyét hogy ő most még hajat vasal és szerezzüNk már Neki valami kaját amit útközbeN el tud fogyasztaNi… :D
 
A Nap amúgy döguNalom volt, igaza vaN Alex-Nek valamiért a kövér taNárokra egyszerűeN képteleNség figyelNi. Majd elpusztult miNdeNki a mai NapoN. Ráadásul fél 6ig ott kíNzott miNket. A mexikói átmeNt a mai pótvizsgáN, Leslie megbukott… A Team Awesome Souce férfi tagjai poNt azt csiNálják, miNt az egyetleNNy tag: feladjuk. Nem tudjuk tovább csinálni: 7 héteN keresztül próbáltuk fogNi a kezét, segíteNi, taNulNi vele. Nem, Nem, Nem akarja egyszerűeN az egészet. TeljeseN szétesett. Már csak az leNNe hátra, hogy helyette írjuk meg a tesztet, de ez mégis csak túlzás. A mai Napot egy emberNek köszöNhetőeN éltem túl, aki szórakoztatott folyamatos mailjeivel és képeivel, köszi édes, remélem a héteN számíthatok Rád, mert hogy ez a tárgy jobb Nem lesz az tuti.
 
Este vacsi utáN elmeNNk valami egészségeset veNNi Alex-el… És mit találtam:
 
 
 
És miNdez 1 dollárért. MajdNem fél kiló gyümölcs. :D O.o Nyami. (amúgy visszafelé megiNt meghaltunk. Na jó nem, csak veszélyesen vezetNek egyesek. Nem Alexre gondolok most ) EleiNte még a sárgadiNNyét is megettem belőle, pedig azt elleNem teNyésztette ki valaki még régeN. ;) VettüNk még fagyit, amiről a medeNcés életmeNtő csaj mesélt egy hete (tudjátok az a literes, amit a filmekbeN miNdig zabálNak a láNyok, ha a pasijuk szakít velük). VettüNk Neki is egyet, miNdig kedves és jó fej. Bár Nem tudom, hogy a liter fagyi hogy tűNt el a csajbaN, mert bár majdNem olyaN magas miNt éN, szeriNtem olyaN 50 kg lehet az egész. :D Alex élvezettel Nézte miNdeNesetre, ahogy Julia a szájába lapátolta a fagyit. Elég jó érzés volt a hot tub-baN ülve fagyit kaNalazva NevetgélNi, miközbeN az üvegtetőre hullott a hó. :D Jó utolsó hétfő volt ez így, de a következőt is NagyoN várom már.

 

 

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szigiinboston.blog.hu/api/trackback/id/tr811598940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sweetlime 2009.12.15. 12:36:16

Naná, hogy számíthatsz rám, ha képekkel nem is, de emailekkel mindenképpen ;-)

Szigibacsi 2009.12.15. 16:49:41

@sweetlime: Szeretem a lime-ot. :D A kép-mail kombó az igazi! :D
süti beállítások módosítása